Saratov Devlet Üniversitesi'nden Bilimsel Ziyaret

TÜBİTAK ve Rusya Bilimler Akademisi, iki ülke arasındaki bilimsel ve teknolojik işbirliğinin geliştirmek amacıyla 2007 yılından itibaren yeni bir destekleme programı başlatmışlardır.Bu program çerçevesinde Ekim ayı içerisinde Saratov Devlet Üniversitesi Nanoteknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sergey WENİG başkanlığında Ivan MALYAR ve Svetlana Stetsyura' nın dahil olduğu bir grup bilimsel araştırmaları devam ettirmek için grubumuz laboratuvarlarında çalışmaya gelmiştir.Yapılan bu çalışmalarda metalik nanoparçacıklar,  kompozit manyetik nano yapılar ve Langmuir Blodgett ince filmler çeşitli yöntemlerle laboratuvarlarımızda incelenmiştir.